Int. Ch. Fresh Air's Otis

15-11-2003 -/- 25-12-2015

Mooie Otis, bij ons geboren, zou onze dekkater worden maar na 2,5 jaar nog niet te weten wat er van hem verwacht werd, is hij gecastreerd en heeft een gezellig leven gehad bij ons.

In korte tijd ging Otis heel erg achteruit en konden we niets anders meer voor hem doen dan hem verder lijden besparen. Otis, je was een indrukwekkende kater met een klein hartje.

Menig bezoeker was onder de indruk van je verschijning en lieve karakter.

 

Beaverscove Fabiola (Faabje)

26-09-1999 -/- 24-04-2013

Met veel verdriet maar in de wetenschap dat verder lijden haar bespaart is gebleven, hebben we Faabje rustig in laten slapen. Haar lijfje wilde niet meer, ze was al een tijdje stokdoof maar nu kwamen er steeds meer probleempjes bij. Faabje heeft verschillende nestjes bij ons gehad en was altijd een super moedertje. Otis, haar zoon, is bij ons blijven wonen. Faabje was ons eerste poesje uit Duitsland. Ook haar zullen we nooit vergeten.

 

Gr.Int.Ch. James Brown Child of Maine (Gino)

15-05-1999 -/- 07-10-2009

 

Met veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze Gino. Een neurologische afwijking in zijn koppie maakte voor hem het leven niet meer aangenaam. Om hem verder lijden te besparen is Gino rustig bij ons thuis ingeslapen. Gino was heel succesvol op shows en was de trotse vader van mooie kittens. Hij had een geweldig lief karakter, kon het met alle katten prima vinden, zat graag op schoot en genoot van de afgeschermde tuin. We zullen hem nooit vergeten.

 

Angelina of the Jazzycats (Boe)

07-04-2007 -/- 25-06-2009

60 dagen zwanger, alles ging zo goed. S'avonds nog lekker gegeten en lopen kroelen en heb ik je kindjes nog in je buik voelen bewegen. De volgende morgen was je doodziek. De dierenartsen hebben alles geprobeert en toen jij de strijd had opgegeven hebben ze nog gevochten voor het leven van jou 5 kindertjes. Helaas, ook dat is niet gelukt. Beide aanwezige dierenartsen, de 3 dierenartsassistentes en wij, we waren allemaal verslagen en verlamd. Je was zo lief, zo mooi en altijd bij ons in de buurt of op schoot. We missen je verschrikkelijk en zullen je nooit vergeten. Je bent nu een mooie heldere ster met 5 kleine sterretjes in de hemel.

 

CH. IRIS VAN HET DONGEDIJKJE (KELLY)

7 juli 1993 -/- 11 november 2007

Met heel veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze Kelly. We zijn dankbaar dat we ruim 14 jaar van haar hebben mogen genieten. Kelly was de grootste kroeler die we ooit gehad hebben. Als ze maar op schoot kon liggen, maakte niet uit bij wie, dan was ze volmaakt gelukkig. We hebben verschillende prachtige nestjes van haar mogen krijgen en ze was altijd een perfecte moeder. Ook na haar sterelisatie was ze een "oma" voor kittentjes die bij ons geboren werden. We missen haar verschrikkelijk maar weten dat ze een mooi leven bij ons gehad heeft. We zullen haar nooit vergeten

 

INT. CH. FRESH AIR'S VIRGINIA

15 november 1995 -/- 07 juni 2006

Heel verdrietig zijn wij dat wij in zo'n korte tijd ook afscheid hebben moeten nemen van onze Virginia, Lapje, zoals ze bij ons genoemd werd. Lapje was ons eerste eigen fokje wat we aangehouden hebben. Haar prachtige kleuren als een lappendekentje op haar rug. Ze was alleen al een vreugde om naar te kijken. Van Lapje hebben we verschillende prachtige nestjes mogen krijgen. Ook was Lapje erg succesvol op shows. We zullen ook haar niet vergeten.

 

INT. PR. SAXANA'S MIGHTY MEXX

29 JULI 1996 -/- 24 APRIL 2006

 

......

Met veel pijn in ons hart hebben we afscheid moeten nemen van onze Mexx. We zijn dankbaar dat hij bijna 10 jaar in ons leven is geweest en hebben veel liefde en plezier van hem gehad. Mexx was met zijn markante kop een prachtige kater, zowel innerlijk als uiterlijk. Hij is onze enige kat die ooit (november 1998) op een show Best in Variëteit, Best in Show en Best of Best is geworden. Mexx is 2 x vader geworden, (1 x met Virginia en 1 x met Kelly) daarna ging hij sproeien en is gecastreerd. Wij troosten ons in de wetenschap dat Mexx bij ons een mooi leven heeft gehad en wij zullen hem nooit vergeten.

 

El Flame of the Towpath

16 januari 2010 -/- 14 juni 2010

Tot ons grote verdriet hebben we afscheid moeten nemen van Flame. Ze heeft maar 2 maanden bij ons mogen wonen. Een lief, ondeugend en mooi poesje. Veel te jong, een oneerlijke strijd. We missen je.

 

Guido

07 november 1993 -/- 25 mei 2005

Lieve Guido, jouw in laten slapen was voor jou de beste keus. We hebben alles geprobeert, zelfs een moeilijke operatie hebben we je laten ondergaan. We dachten dat je er weer beter van werd en een half jaartje leek het ook de goede kant op te gaan. Helaas ging het weer mis en hebben we je moeten laten gaan. Je was echt "mijn" hondje, lag altijd bij me op schoot en volgde me overal. Ik ben heel blij dat je 11,5 jaar bij mij bent geweest en ik mis je heel erg. Ik zal je nooit vergeten.