In 2003 uitgekomen:

 

‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’

 

Lees- en oefenboek voor spirituele ontwikkeling
 

 

 

 

Tien jaar lang werkte een groep van aura-healers samen bij het doen van meditatieoefeningen met koendalinie-energie (kundalini) voor healing en spirituele ontwikkeling. Het begon met basisoefeningen waarbij het koendaliniesysteem meditatief geactiveerd werd. In die geactiveerde toestand bleek het mogelijk een nieuw type van aurahealing te doen en werd geleidelijk aan de spirituele ontwikkeling gestimuleerd waardoor innerlijk 'deuren van waarneming' open gingen die daarvoor niet toegankelijk en zelfs onbereikbaar leken. De op een harmonische wijze gebruikte koendalinie-energie bleek een 'motor' voor verregaande spirituele ontwikkeling te zijn.  

Ook bleken bij de oefeningen van de groep keer op keer bepaalde technieken essentieel. Technieken met betrekking tot het activeren en de 'cool-down' van de koendalinie-energie, het extra aandacht besteden aan de gronding en het werken met de harmoniserende kracht van het hartchakra. 

De oefeningen die deze groep in de eerste jaren gebruikte om de koendalinie te activeren, healingen te geven en meditaties te doen zijn beschreven in 'Ontdekkingsreis Koendalinie-energie'. Het bevat de volgende hoofdstukken:

1  Ontdekkingsreis koendalinie-energie

2 Voorbereiden op de koendalinie

3 Opstarten van de koendalinie

4 Fonteinen van koendalinie-energie

5 Kennismaken met de energielichamen

6 Ei-vormige omhullingen van energie

7 Koepels van koendalinie-energie

8 Geestelijke koendalinie-energie

9 Balans en koers in spirituele ontwikkeling

10 Eenheidservaringen

 

De oefeningen in het boek zijn geïllustreerd met tekeningen zodat het gemakkelijker wordt ze zelf thuis te doen. Een aantal tekening vindt je elders op deze site, in de auratentoonstelling,  in kleur. Verder staan er ervaringen in die proeflezers met de verschillende oefeningen hebben opgedaan. Het boek is geschreven onder de schrijversnaam Pierjasi.   

 

Recensies Recensies Recensies Recensies Recensies Recensies Recensies

 

Het boek is uitgegeven door Gopher Publishers (hier klikken) waar het tevens te bestellen is. Op de website van Gopher kun je tevens de eerste 5 bladzijden lezen en meer te weten komen over de achtergronden van de auteur.

Als je het boek via de boekhandel wilt bestellen kun je het volgende ISBN opgeven: 90-5179-118-6

In Utrecht ligt het boek bij de boekwinkel de 'Wijze Kater' (Mariaplaats 1) ter inzage en te koop.

In Den Haag bij boekwinkel 'Za Zen' (Zoutmanstraat 16-A)

In Amsterdam bij de boekwinkels 'Himalaya' (Warmoesstraat 56) en Au Bout du Monde (Singel 313).

In Rotterdam bij boekwinkel Donner (Lijnbaan 150).

 

Wil je niet alleen lezen over koendalinie-energie maar ook ervaringen uitwisselen en vragen stellen dan kun je hier klikken voor meer informatie over de 'Community of Practice' (discussielijst) van het KoendalinieNetwerk.
                              

Als je op de vlam klikt ga je naar de homepage van het KoendalinieNetwerk: