Uitgekomen juni 2006:

 

‘Piek- en Verlichtingservaringen

met

Koendalinie-Energie’

 

Lees- en oefenboek voor voortgezette spirituele ontwikkeling

Pierjasi

 

Ooit een piekervaring gehad? Of misschien wel meer dan een? En wat zijn het eigenlijk? In het nieuwe boek van Pierjasi staan meditaties en ervaringen voor het bewust worden, verkennen en versterken van piek- en verlichtingservaringen. De kern van het boek wordt gevormd door de resultaten van een project 'Piekervaringen en Koendalinie-energie' van enkele jaren geleden. Na een oproep in enkele New Age bladen kwamen tientallen mensen naar Utrecht voor een aura-reading om naar hun piekervaringen in relatie met hun koendalinie-energie te laten 'kijken'. De resultaten vormen een indrukwekkende serie piekervaringen en geven een beeld van de werking van koendalinie-energie daarbij. De resultaten staan in het boek vermeld met korte beschrijvingen van de piek-ervaringen. Ook wordt ingegaan op verlichtingservaringen vanuit het gezichtspunt van een aura-reader. 

Tijdens de feestelijke presentatie van dit boek op 24 juni 2006 te Utrecht, heeft de uitgeefster, Jitske Kingma van Gopher Publishers, een korte inleiding gehouden en het eerste boek overhandigd aan de schrijver.  Verder waren er gedichten over piekervaringen, harpmuziek van Marieke Lesparre en een mini-expositie van tekeningen van Nanda van Velthuijsen die ook de 'covertekening' van het boek gemaakt heeft. Margriet Born had een aantal tekeningen uit het boek ingekleurd met bijpassende kleuren van de menselijke aura. De meditatie-oefening die gezamenlijk gedaan is kun je op deze site beluisteren.

Informatie over de inhoudsopgave vind je hier

 
Het boek is te koop bij Gopher Publishers:
http://www.gopher.nl/shop.asp Klikken in de linkerbalk op  ‘Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit’ of typ in het zoekvenster 'koendalinie'.

En kan via de boekwinkel besteld worden: ISBN: 90-5179-295-6  Maar misschien wil je eerst wel een recensie lezen, dat kan hier.

 

Boek ter inzage en te koop:

In Utrecht bij boekwinkel de 'Wijze Kater' (Mariaplaats 1)

In Amsterdam bij boekwinkel 'Himalaya' (Warmoesstraat 56).

 

Voor verdere informatie kun je mij opbellen (030 2314345) of mailen  Pierre van Eijl, Utrecht, Nederland.
                              

Als je op de vlam klikt ga je naar de homepage van het KoendalinieNetwerk: