Test zelf je balans in je spirituele ontwikkeling

 

Actief werken aan je spirituele ontwikkeling kan fascinerend zijn. Je kan geleidelijk aan merken (zeker als je met koendalinie-energie werkt) dat je spirituele en intuďtieve mogelijkheden zich verruimen en daarmee je leven verrijken en verdiepen. Het kan eraan bijdragen om de ‘droom’ van je leven te vervullen.

Deze spirituele ontwikkeling gaat niet bij iedereen altijd soepel en zonder problemen. Deze ontwikkeling kan op bepaalde momenten in het slop raken of op hol slaan. Met behulp van onderstaande ‘Spirituele OntwikkelingsTest’ (SOT) kun je een indruk krijgen in hoeverre je spirituele groei in balans is. Deze test is ontwikkeld om de uitgave te vieren van het boek 'Ontdekkingsreis Koendalinie-energie'. De test is bedoeld voor mensen die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling al of niet met behulp van koendalinie-energie. Ga er even voor zitten: het zijn 32 testvragen met drie aanvullende vragen.

Voor het scoren van de test is een aparte feedback pagina ontwikkeld waarmee je zelf de uitslag van je test kunt berekenen. Als je hier niet uitkomt, specifieke vragen over de test hebt of je op wil geven voor een mailinglist van het KoendalinieNetwerk kun je hier mailen.

 Test


Hoe vaak heb je de volgende gedachten en ervaringen? Type achter iedere vraag bij het meest passende alternatief een x (bijvoorbeeld 1   2   3x , als 3 het meest passend is).

33. Wat is je eigen inschatting van je spirituele ontwikkeling? (Eén vakje aanklikken)
1. ik sta stil wat betreft mijn spirituele ontwikkeling
2. heel zelden is er een klein beetje verandering
3. soms is er iets nieuws
4. af en toe zijn er nieuwe ontwikkelingen
5. het gaat wel lekker maar het zou nog iets sneller kunnen
6. ik voel me goed in balans in mijn proces van spirituele ontwikkeling
7. het gaat soms net iets te snel
8. het gaat af en toe te snel
9. het overvalt me steeds hoe snel het gaat
10. het is niet meer bij te houden

34. Hoe belangrijk is spirituele ontwikkeling in je leven? (Eén vakje aanklikken)
1. onbelangrijk
2. een beetje van belang
3. tamelijk belangrijk
4. behoorlijk belangrijk
5. van centraal belang in mijn leven

35. In hoeverre heb je gemerkt dat de koendalinie-energie een rol speelt )of heeft gespeeld) bij je spirituele ontwikkeling? (Eén vakje aanklikken)
1. ik zou het niet weten
2. niets van gemerkt
3. ooit wel eens iets van gemerkt
4. af en toe merk ik dat
5. het speelt duidelijk een rol
6. het bepaalt mijn spirituele ontwikkeling in hoge mate

Printen

Als je tot hier gevorderd bent kun je deze test printen en met de geprinte versie naar de feedbackpagina's gaan om het resultaat van deze test te bepalen.

Disclaimer


Specifieke vragen kun je voorleggen aan de deelnemers van de ‘Community of Practice’ (discussielijst) van het KoendalinieNetwerk. 

Wil je advies en begeleiding bij je spirituele ontwikkeling dan kun je de pagina 'hyperlinks personen/centra' aanklikken of de pagina 'koendalinie hyperlinks'. Wil je meer schriftelijke achtergrondinformatie dan kun je naar de pagina 'bronnen'.


Terug naar de homepage? Klik de vlam aan: