Dag 24-25 Delhi

 
Op 24e dag stonden we erg vroeg op om met Nepal Air te vertrekken naar Delhi. De controle op het vliegveld was werkelijk belachelijk (echt alles wordt geopend maat het zakmes van Suzan konden ze niet eens vinden).

In Delhi was het weer een gekkenhuis 's middags probeerden we de ondergrondse mall te vinden maar na 3 verschillende motor riksja's te hebben genomen zijn we er nooit gekomen (we werden elke keer afgezet bij een winkeltje waar de chauffeur commissie ontvangt)

Na weer terug te zijn bij die opdringerige mensen werden we behoorlijk chagrijnig gelukkig zette de derde riksja ons af in de buurt bij een Mc Donalds zodat we daar even hebben kunnen genieten van een echte maaltijd (zonder rundvlees natuurlijk)

Deze dag was beken geworden dat we een vlucht eerder terug zouden nemen naar Nederland. Na weer een ontzettende bureaucratische toestand op het vliegveld van Delhi vlogen we met een omweg (we mochten niet over Pakistan en Afghanistan) terug naar Nederland waar we werden opgewacht door familieleden die extra vroeg waren opgetrommeld omdat we i.p.v. 12 uur nu om 6 uur aankwamen.