met de muziek van het originele muziekfestijn uit de 
JAREN ZESTIG

Het optreden van The Jeffersons!!!!


De Psychedelic-rock-band The Jeffersons laat op Woodstock aan de Maas de zestiger jaren helemaal herleven, 
klik op de foto en zie de video op YouTube.....!


Zaterdag 30 augustus 2008 speelde de coverband The Jeffersons op Woodstock aan de Maas in de Heerlijkheid Hoogvliet als tributeband
voor Jefferson Airplane.

Woodstock aan de Maas zelf was een tribute aan het grote Woodstock-festival dat in augustus 1969 plaatsvond in Amerika, toppunt van het Hippie-gebeuren met als boodschap Vrede, Liefde en Geluk.
En ook in Hoogvliet ging het er vredig aan toe, de weersomstandigheden werkten volop mee en de mensen namen plaats op het grote veld voor de tribunes en genoten van de zon en van de muziek. (foto rechts)

Het tijdstip waarop The Jeffersons zouden optreden is lang een vraagteken geweest omdat de organisatie constant het programma moest aanpassen, .........maar uiteindelijk gingen de zeven muzikanten om half negen het podium op en zetten een geweldige show neer. 
Jolande stond er helemaal als Grace Slick gekleed, dankzij veel geduldige creativiteit van moeders en Ton en Henk waren voor deze gelegenheid omgetoverd tot hippie. Terecht, want uiteindelijk hebben zij die tijd nog bewust meegemaakt als  "kinderen" van de veertiger jaren. 


De "Jeffersons" (foto rechts) zijn er klaar voor! Nog even op de foto vlak voordat ze het podium op gaan met v.l.n.r.:
Ton Roedolf (toetsen), Henk Groenenboom (zang) , Ron Frey (drums), een fan die de band veel succes komt toewensen, André Kemner (gitaar), Nico Toonen (basgitaar), Jolande Groenenboom (zang) en Martijn de Haan (gitaar)

Hieronder alvast een fotoserie die een beeld geeft van het optreden van The Jeffersons.

In een later stadium nog meer informatie over het Woodstock-project en raadpleeg voor meer informatie en fotomateriaal ook de originele site:

http://woodstockaandemaas.nlThe Jeffersons zetten een vlotte en goedlopende set neer. Begonnen werd met "Volunteers", gevolgd door "Eskimo Blue Day". Daarna kwamen achtereenvolgens "PLastic Fantastic Lover", The Other Side Of Life", "Somebody To Love", "High Flyin' Bird", "Uncle Sam's Blues" en "White Rabbit". Met de massale en vocale hulp van het enthousiaste publiek werd daarna nog een keer "Somebody To Love" gezongen en werd de set met een daverend applaus beëindigd.                                         

Ton, André, Henk en Ron (v.l.n.r.)
in volle concentratie met spel en zang.......! 
(foto links)

 

 

 


   

 

  

Nog een video op YouTube (druk op de knop hierboven) 


Martijn (midden) soleert, terwijl Nico(rechts) hem begeleidt op de bas(foto rechtsboven). Jolande is volledig geconcentreerd 
op haar tekst (foto linksboven)
 (klik op de foto rechts voor een You Tube Video)


ANDERE ARTIESTEN.......

Een geweldige act van andere bands op de vrijdagavond waren die van Deun' Doors, die een Doors-tribute-band (foto links) en de Joe Cocker Band (foto onder).

 
FOTO'S: MARJA EN HENK GROENENBOOM


  GA WEER TERUG NAAR DE RIJNMOND ROCK & ROLLPAGINA

   GA NAAR DE PAGINA VAN LATE NIGHT SET

   GA NAAR DE PAGINA VAN THE MAIN TEAM 

   GA NAAR DE DEMO-JUKEBOX

   GA NAAR DE PAGINA MET HET OPTREDEN TIJDENS HET SIXTY FESTIVAL IN GET RHYTHM


Voor het laatst bijgewerkt op 5 mei 2009