Een mogelijke oplossing voor AIDS / HIV?

Wat eigenlijk niemand voor mogelijk hield, bestaat eigenlijk toch. Alleen er zou eens een markt aan de op geld beluste Farma-industrie voorbijgaan...

Als iemand een virus in zijn lichaam heeft, dan zal dat virus proberen cellen aan te vallen. Is het virus eenmaal in een cel doorgedrongen, dan is men niet opeens ziek. Het virus gaat eerst de "software" van de cel omprogrammeren om vervolgens virussen te produceren. Als deze virussen eenmaal geproduceerd zijn, is er eigenlijk nog niets aan de hand. Je voelt je nog niet ziek. Pas op het moment dat de zich vermenigvuldigde virussen zich door het lichaam kan verspreiden om meer cellen aan te vallen is het voor ons mensen merkbaar dat we ziek zijn. Hoe komen nu de virussen uit deze cel in het lichaam terecht?

Hiertoe gaat de cel een collageen-oplossend enzym produceren (collageen is bindweefsel; dit is de stof waarop een groot deel van onze gezondheid is gebaseerd) Dit enzym zorgt ervoor dat het bindweefsel rond de zieke cel oplost en vervolgens kunnen de virussen vrij door het lichaam stromen en overal cellen aanvallen. Dit mechanisme is met AIDS/HIV niet anders dan bij andere virusziekten.

Nu bestaat er één natuurlijke stof, namelijk het aminozuur Lysine dat in staat is om de collageen-oplossende enzymen te stoppen. Hierdoor is het mogelijk om vele virusinfecties via Lysine te bestrijden.

Een andere suggestie komt uit de richting van een oud, zeer bekend antibioticum: Zilverionen in watersuspensie. Lees meer hierover in: zilver, een superantibioticum.

Hoewel het HIV-virus hierbij niet genoemd wordt is er wat mij betreft geen reden voor zilverionen in het bloed om juist dat virus te sparen. Zelf gebruik ik nu 3 weken Zilverionen om er zeker van te zijn dat een mogelijke infectie met het Bora-Virus bij mij geen Manisch Depressiviteit veroorzaakt. Na de eerste keer mijn zilverionen-oplossing gedronken te hebben was mijn verkoudheid/hoest na een uur verdwenen! Zilveroplossing is zelf heel eenvoudig te maken met een apparaatje dat kan worden besteld via een weblink in bovenstaand artikel.