Adviesbureau

Andover

Huiberts


Menu:

Home

Specialismes

Diensten

Andover Controls -->

Projecten

Contact

Nieuws

 

Andover Controls

Bel_Huiberts

Tour Andover Controls is de fabrikant van misschien wel de beste gebouwbeheersystemen ter wereld, de Andover Controls Building Automation Systems.
Dit zijn open, vrij programmeerbare intelligente systemen volgens de modernste technieken, waarmee van alles mogelijk is. Zo'n gebouwbeheersysteem wordt echter nooit beter dan de kennis en ervaring, die er door de programmeur is ingestopt. Het vergt niet alleen een uitgebreide kennis van de specifieke eigenschappen van het GBS, maar vooral ook van de hiermee bestuurde processen.

Adviesbureau Huiberts is al jaren gespecialiseerd in de vrij-programmeerbare Andover Controls software.
ir. Hans Huiberts introduceerde de eerste systemen in Nederland (in 1989 bij Burgplan) en is sindsdien steeds met Andover Controls-systemen bezig geweest. Hij kent nagenoeg alle projecten in Nederland en alle hierin gebruikte standaard-software is door hem of onder zijn supervisie ontworpen.
Ook in het buitenland (Duitsland, Portugal, Turkije) heeft Adviesbureau Huiberts zich bezig gehouden met trouble-shooting, communicatie-protocollen, audits en zelfs complete projecten gemaakt.

Zowel voor oude als voor nieuwe Andover-projecten is het de moeite waard om te bekijken of de geavanceerde energie-besparings- en management-programma's van Adviesbureau Huiberts verbeteringen van de bedrijfsvoering en/of energie- en kostenbesparingen kunnen opleveren.

 


Andover Controls

Ervaring

Kennis

Protocollen

Meet- en Regeltechniek

Energie management

Trouble-shooting

Huiberts

Kijk ook eens op: andovercontrols.com

Home

Adviesbureau