Fondue uit Denemarken

Diverse soorten kaasfondue:

kaasknop.gif (1438 bytes)



 

homeknop.gif (3502 bytes)


IngrediŽnten:

200 gram mager spek (fijngesneden)
1 uitje (fijngesnipperd)
15 gram boter
3 theel. bloem
2,5 dl bier
250 gram jong-belegen Goudse kaas
250 gram Tilsiter

brood

Bereiding
Smelt de boter en fruit het spek en het uitje goudkleurig. Roer de bloem erdoor en voeg de bier geleidelijk toe en kook het mengsel tot het is ingedikt wel blijven roeren.
Voeg al roerende de geraspte kaas toe en laten koken tot het mengsel mooi glad is.
Dien de fondue op met stukjes brood, augurken of roggebrood.

Deze pagina is gemaakt door
Cor van Noord, Meppel

    

Diverse soorten kaasfondue:




kaasknop.gif (1438 bytes)

kaasknop.gif (1438 bytes)