Fondue uit
NormandiŽ

Diverse soorten kaasfondue:

kaasknop.gif (1438 bytes)



 

homeknop.gif (3502 bytes)


IngrediŽnten:

1 teentje knoflook
1,5 dl droge witte wijn
1,5 dl room
175 gram camembert zonder korst
3 theel. maÔzena
4 eetl. calvados of kirsch

stokbrood

Bereiding
Wrijf de binnenzijde van de pan in met de knoflook . Giet de wijn en de room in de pan en verwarm het tot het gaat borrelen.
Snij de camembert in kleine stukjes en doe ook in de pan. Roer de massa boven een klein vuurtje tot de kaas gesmolten is. Meng de maÔzena en calvados tot een glad papje en roer deze door de fondue 2- 3 minuten door laten koken tot de fondue dik en romig is.

(4 pers.)

Deze pagina is gemaakt door
Cor van Noord, Meppel

    

Diverse soorten kaasfondue:





kaasknop.gif (1438 bytes)