NU OOK TE VINDEN OP WWW.SCHIEDAM.NL.TT ......Laatste update 21-06-2009

NIEUWS!

Zoals de meeste mensen wel gezien hebben is deze website al een poosje "slapend". Ondanks dat wordt deze site meer als 5000 keer per jaar bekeken. Reden genoeg dus om hem in leven te houden en weer iets te updaten. Het gastenboek bleek ook vol te zijn en daar is ruimte in gemaakt voor nieuwe brichten. Daarbuiten geld nog steeds dat foto's nog steeds van harte welkom zijn inzenden kan nog steeds naar het volgende vernieuwde adres wiege194@planet.nl meer informatie over inzenden vind u hier.

 

 

WELKOM

Geachte bezoeker, welkom op deze website.

Op deze site vindt u oude ansichtkaarten en foto's van Schiedam en Kethel. De afbeeldingen zijn deel van een grote collectie kaarten en foto's die ik bezit. Deze site heb ik gebouwd in ca 2004 om een ieder een kijkje in de oude straten van Schiedam te kunnen laten nemen.

Links vindt u de straatnamen van Schiedam. Als u een straatnaam kiest volgen al snel de foto's van deze straat. De periode van de ansichtkaarten loopt van ca 1900 tot 1970 en een enkele recente foto. Het is leuk om te zien dat er een hoop straten in deze periode veranderd zijn. Er zit geen beschrijving bij de foto's, wellicht volgen deze nog. Ik heb er bewust voor gekozen de kaarten groot af te beelden, zo kun je het meest zien.

De scans die ik gemaakt heb kunnen nog een vorm van copyright bevatten. Het is dus verboden de scans te reproduceren of te gebruiken op andere websites of enige andere vorm van publicaties zonder mijn medeweten.

Heeft u vragen, opmerkingen dan kunt u mij altijd even e-mailen. Mocht u nog een foto of ansichtkaart hebben uit Schiedam die niet op deze site staat heb ik zeker interesse. Mijn emailadres is Richie74@planet.nl

m.v.g. Richard Wiegel

 

 

This Site Tracked by OneStat.com