INZENDEN

Inzenden kan op de volgende wijze.

1. Digitaal per email als het en ingescande oude foto of recente digitale foto betreft naar wiege194@planet.nl

2. Bruikleen. (ik kom de foto / foto's halen en na een kopie te hebben gemaakt breng ik ze terug) Ik heb op deze manier al een aantal foto's gekregen, en garandeer 100% voorzichtigheid, foto's zijn immers een dierbaar bezit. Heeft u geen emailadres laat dan uw gegevens achter in het gastenboek.

Alle foto's zijn welkom, oud maar ook recent. Of de foto geplaatst wordt is afhankelijk van de kwaliteit van de foto maar ook van de tijd die ik ervoor heb om hem op de site te verwerken.

Bij voorbaat dank Richard

 

 

 

 

NU OOK TE VINDEN OP WWW.SCHIEDAM.NL.TT

Geachte bezoeker, welkom op deze website.

Ik ben een verzamelaar van oude ansichtkaarten en foto's van Schiedam en Kethel. Op deze site wil ik graag mijn collectie tentoonstellen voor een ieder die hem wil bekijken.

Links vindt u de straatnamen van Schiedam. Als u een straatnaam kiest volgen al snel de foto's van deze straat. Deze site wordt steeds weer uitgebreid,. binnenkort zullen andere straten volgen.

De periode van de ansichtkaarten loopt van ca 1900 tot 1970 en een enkele recente foto. Het is leuk om te zien dat er een hoop straten in deze periode veranderd zijn. Er zit geen beschrijving bij de foto's, wellicht volgen deze nog. Ik heb er bewust voor gekozen de kaarten groot af te beelden, zo kun je het meest zien.

De scans die ik gemaakt heb kunnen nog een vorm van copyright bevatten. Het is dus verboden de scans te reproduceren of te gebruiken op andere websites of enige andere vorm van publicaties zonder mijn medeweten. Wil je een afbeelding hebben of gebruiken mail me dan even.

Heeft u vragen, opmerkingen dan kunt u mij altijd even e-mailen. Mocht u nog een foto of ansichtkaart hebben uit Schiedam die niet op deze site staat heb ik zeker interesse. Ik heb veel ruilmateriaal (ook ansichtkaarten van andere plaatsten) maar ben ook bereid te betalen voor een mooi exemplaar. Mijn emailadres is Richie74@planet.nl

m.v.g. Richard Wiegel

 

 

This Site Tracked by OneStat.com