- *

FREEK MAIL

De Freeze

De Freeze zei tegen Louie, zullen we met Bremer en Drifter naar Kelly's Cannibals Club gaan ? Louie zei dat is gaaf Cowboy Strut, (de bijnaam van De Freeze) Ze gingen met de Virginia Countryline die bracht hen naar Bless Texas ze liepen naar de Kelly's Cannibals club, het was warm en vol al snel ontdekte Louie Sweet Maria liep op haar toe en zei: hai Little Black Book (troetelnaampje) wat heb ik jou lang niet gezien, ze zei hoe is het met Reggea Cowboy ? goed Rose of my Heart fluisterde hij haar in het oor, ga je mee naar buiten. De Tricky Moon stond hoog aan de hemel het was Tulsa Time, Sweet Maria zei: Shut up and Kiss me Make your Mind.

De Freeze stond aan de bar met de roodharige Sway, die vroeg "zullen we dansen ? de band speelden de Red Hot Salsa, daarna nog de Bossa Nova de Elctric Slide en als afsluiter de Midnigt Waltz en toen gingen ook die naar buiten.

Bremer had de blonde Gravy gevonden die zei meteen al: Ga je met me mee, ik heb een kamer in het Heart Break Hotel Bremer zei like it I love it dit is Chicken Real Het werd een Southern Night Cha..

Met Drifter ging het minder goed die was stomdronken die riep middernacht op straat "I Fly Like a Bird" Thus Push kwam op hem af en nam hem mee Zij zei "Mucara Walk ! en liep met hem naar het Panic Station en zetten hem in de Peace Train. Hij riep uit het raampje "ik wil nog een broodje worst met Louisiana Hotsauce en een Black Coffe ! De trein reed weg, Thus Push mompelde "I Feel Free".

Tine de Vries, 01-05-2002

 

 

COUNTRY & WESTRN
LINEDANCE LINKS:

Freek

Klik op album voor foto's van de Senioren Country Line Dancers van Alkmaar en Heiloo

J U K E B O X
Jambalaya Stand by your man Country road
Blue Eyes Cheatin Heart Blue Bayou
Boots Gambler Red River
Achy Bracky Chattahoochi Kelly Cannibals
Hill Billy Rock Neonmoon Scotia Samba
See You Later Aligator Rock Around The Clock Rose Garden
All Shook Up At The Hop Californie Blue
Down On The Corner Cha Cha Damour Chi Hua Hua
I Just Want To Dance Islands In The Stream King Of The Road
La Mucara Memories Are Made Of This One Step Forward
Quando When Quando Shaketak Pina Colada

Voor andere muziek klik op een van de jukbox[LINKS-SAMBUNGAN] [FREEK LANGHOUT]