Unique support  

 

UNIQUE SUPPORT
Unique Support is een onderneming die op diverse manieren ondersteuning biedt aan verenigingen, bedrijven en andere organisaties. Vooral op het gebied van fotografie, verslaggeving en website-beheer heeft Unique Support de nodige ervaring opgedaan.

FOTOGRAFIE
Een beeld vertelt meer dan duizend woorden. Foto's bij een tekst zijn dan ook uiterst belangrijk en zorgen daarnaast voor een extra attentie. Zowel in de krant, op het internet als in clubbladen zorgen foto's voor een kleurrijk geheel en zijn op die manier uitstekende aandachttrekkers.

VERSLAGGEVING
Een grote zakenbeurs, wat er besproken wordt op een ledenvergadering van plaatselijk belang of een gezellige gebeurtenis in het dorp; dit soort zaken wil je een in de eerstvolgende editie van de lokale krant of op een website terug kunnen lezen. >> lees meer

CONTACT
Voor meer informatie of het maken van afspraken, stuur een e-mail naar unico@planet.nl  of bel 0512-361601.

WEBSITE
Een eenvoudige website met actuele informatie heeft duizendmaal zoveel effect dan een internetpagina die uiterst modern en flitsend is maar niet actueel. Unique Support helpt om pagina's bij de tijd te houden.


ZAKENVERHAAL
Een nieuwe onderneming of forse verbouwing van de zaak en dit moet bekend worden gemaakt aan het grote publiek? Ook dan biedt Unique Support een oplossing op maat. Een keurig verhalend artikel met foto voor in de krant of op de website scoort altijd!

FRYSK
Foar it skriuwen, redigearjen of kontrolearjen fan Fryske teksten is Unique Support ek it krekte  adres. In kursus Frysk skriuwen by Afûk hat al hiel wat jierren lyn in soad dúdlikheid brocht yn ús memmetaal, en dit wurdt dan ek hiel wat brûkt yn de stikken dy't skreaun binne. Wy prate Fryske mei mekoar, werom sille wy dizze taal dan net skriuwe?